3 - Chuck versus the Angel of Death
Moderátoři: Matrinx Darko, Windom
3 - Chuck versus the Angel of Death
Třetí díl třetí série !!!
-

Windom 
Re: 3 - Chuck versus the Angel of Death
3. díl nepřinesl nic nového, jen potvrdil, co bylo jasné z prvních 2 dílů. Chuck, Sarah a Casey jsou zase starý tým, Chuck má zase své dobré chvilky jako v 1. a 2. sérii až na to, že teď jsou ty jeho dobré chvilky spojeny s novým Intersectem.
Vztah mezi Chuckem a Sarah vypadá hůř, než se na konci 2. dílu zdálo. Teď můžeme čekat díl, ve kterém se Sarah zase zaplete s někým jiným. Bylo to v ukázkách a já to čekal už ve 3. díle.
Místo toho dali do 3. dílu zápletku s Devonem. Nebyla to špatná volba, ale já osobně bych radši už měl za sebou ten další milostný trojúhelník, když už vím že v některém díle přijde.
(POZOR! BRUTÁLNÍ SPOILER!!!)
A konec kdy Devon buď umřel, nebo přežil a bude se kolem něho točit další díl už byl podle mě zbytečný. Mohli ten díl utnout bez nějakého dramatického konce a dalšího rozvíjení zápletky tohoto dílu.
(KONEC SPOILERU!)
Edit Matrinx Darko: Před spoilery varujte!
Vztah mezi Chuckem a Sarah vypadá hůř, než se na konci 2. dílu zdálo. Teď můžeme čekat díl, ve kterém se Sarah zase zaplete s někým jiným. Bylo to v ukázkách a já to čekal už ve 3. díle.
Místo toho dali do 3. dílu zápletku s Devonem. Nebyla to špatná volba, ale já osobně bych radši už měl za sebou ten další milostný trojúhelník, když už vím že v některém díle přijde.
(POZOR! BRUTÁLNÍ SPOILER!!!)
A konec kdy Devon buď umřel, nebo přežil a bude se kolem něho točit další díl už byl podle mě zbytečný. Mohli ten díl utnout bez nějakého dramatického konce a dalšího rozvíjení zápletky tohoto dílu.
(KONEC SPOILERU!)
Edit Matrinx Darko: Před spoilery varujte!
-

.JIMI. 
Líbí se mi, že Chuck nadále jde cestou jeden díl, jeden příběh. Že se bude ve 3. díle řešit hlavní příběh, to snad nikdo ani nečekal. Dlouho už tam nebyl Buy More, partička Morgan, Jeff, Lester mi začíná chybět.
Nechci vyvolávat spory, ale .JIMI. mohl by jsi dávat informace o dalších dílech do spoileru? Vím, že spousta lidí ukázky na další díly ani jako spoiler nebere, ale já si rád vychutnám plné překvapení.
Nechci vyvolávat spory, ale .JIMI. mohl by jsi dávat informace o dalších dílech do spoileru? Vím, že spousta lidí ukázky na další díly ani jako spoiler nebere, ale já si rád vychutnám plné překvapení.
-

Runar 
Hmmm... tak třetí díl opět nepřinesl nic nového...je to Chuck, takže super seriál, vtipný, napínavý...ale pořád nepřináší nic nového ( nejvíc už mě štve vztah Sarah-Chuck, který je pořád o jednom a tom samém
)
)- Lishka Rishka
Zastupitelé NBC prohlásili, že první čtyři epizody třetí série jsou ze Chucka celkově nejlepší. To vážně nesouhlasím. Už to není to, co bývalo... Už mě fakt serou - já být jejich šéfem, tak bych udělal pořádnou inspekci celého štábu. Takový to mělo potenciál a oni to zas vrátí do těch starých kolejí klišé. V tomto díle zase hrál hlavní roli stereotyp, a kdyby nebylo toho důležitého činu na konci, tak byste ho snad i mohli vypustit...
Hodnocení: 6,5/10
Co se týče spoilerů: Rybitcka vytvoří do editace příspěvků tu možnost, jakou možná znáte i z jiných phpBB for, a to, učinit spoiler neviditelným. Pouze když na něj najedete myší, tak se zviditelní. Zatím jsem ten spoiler nahoře označil...
Hodnocení: 6,5/10
Co se týče spoilerů: Rybitcka vytvoří do editace příspěvků tu možnost, jakou možná znáte i z jiných phpBB for, a to, učinit spoiler neviditelným. Pouze když na něj najedete myší, tak se zviditelní. Zatím jsem ten spoiler nahoře označil...
May the Force be with you...
-

Matrinx Darko 
To jsou kecy :). To zase delaji jenom reklamu. Videl jsem zatim jenom dva dily, ale urcite to zdaleka nepatri k nejlepsim dilum ani k tem lepsim. Nejspis dalsi dily budou jeste lepsi aspon podle NBC, aby byla dalsi reklama. Hlavne, aby tomu nebylo naopak.
- Riley

Matrinx Darko píše:Edit Matrinx Darko: Před spoilery varujte!
tak to je jasny tam ani žádnej SPOILER nebyl
I am John Casey
-

Salem 
Riley: Jasně. Byl to jenom slovní obrat ;)
Salem: Byl. (SPOILER!) Informace o smrti jedné důležité postavy spoiler je. (END)
Salem: Byl. (SPOILER!) Informace o smrti jedné důležité postavy spoiler je. (END)
May the Force be with you...
-

Matrinx Darko 
Tak uz jsem to konecne videl a co dodat? V ramci dilu me to tak spatny neprislo. Chuck ukazal dalsi moznosti nove verze Intersectu. Casey opet nezklamal. Co se tyka celeho serialu tak se nic nemeni akorat vztah Sarah a Chucka je opet na zacatku, ale to uz bylo jasny predem.
Hold si pockame na dalsi "nejlepsi" dily a treba se jednou nekam posuneme ;).
Hold si pockame na dalsi "nejlepsi" dily a treba se jednou nekam posuneme ;).
- Riley

Matrinx Darko píše:Salem: Byl. (SPOILER!) Informace o smrti jedné důležité postavy spoiler je. (END)
To jo, ale tahle událost se týká epizody, o které téma je... Je blbost, aby se tu nemohlo diskutovat o tom, co se v epizodě stalo... Pokud někdo nechce informace o odvysílané epizodě, tak přece nebude číst téma o ní.
Já myslím, že spoilerem bylo myšleno tohle:
(SPOILER!)
.JIMI. píše:...
Teď můžeme čekat díl, ve kterém se Sarah zase zaplete s někým jiným. Bylo to v ukázkách a já to čekal už ve 3. díle.
(END)
"We're dead. Bartowski's got a gun."
-

Pepi13